tisdag 24 april 2012

Nymålat !



Idag blir det lite bildvisning från hallen, den har nu fått byta färg! Från vita till grå väggar. Vi flyttade ut några skåp o då såg jag till min fasa att väggarna inte alls var särskilt vita längre!! Förvisso var det 5 år sedan vi målade dem men ändå, det är ju liksom inte så att man klättrar på väggarna, inte bokstavligt talat i alla fall :o) Men nu kände jag inte för vitt helt enkelt utan valde då en mellan grå o tyckte att det blev ganska vilsamt o helt ok o fram för allt så är det ju himla kul att ändra om lite ibland. Tog in ett bord o en stol som inte varit i hallen tidigare o en gammal spegel blev också avdammad och upphängd :o)
Känns liksom roligare att komma in i hallen nu än tidigare...

Ha de bra!

måndag 23 april 2012

Hängare

 Denna gamla hängare har fått komma upp på väggen i hallen - perfekt för mina sjalar. Gillar skarpt att vira något kring halsen :o) Kolla vilket lustigt "ansikte" det är på kroken, lite som en korsning mellan lejon och människa!?
Ha de bra!

söndag 22 april 2012

Årets första rabarber!

Då var den avnjuten, årets första rabarberpaj !! O god var den, rabarberna är ju som godast när de är helt nya, De var inte så stora ca 15-20 cm långa själkar men smaken gjorde ju ingen besviken :o) Ut o kolla om rabarberna e på G, här i Skåne är den det i alla fall :o)

torsdag 19 april 2012

Reflektioner...

Ja, nu när vi är inne på "häst temat" när det gäller bilderna i alla fall så får det bli en hästbild idag också! O för att knyta ihop rubriken med bilden så kan man ju bara sammanfatta det hela med standardfrasen: " Gud, vad tiden springer iväg". För två år sedan togs denna bilden på lilla loppan o lilla hästen, då nådde man inte ens ner till stigbyglarna utan fick ha fötterna i stiglädret ovanför :o) Men rida skulle man såklart o gärna i trav o galopp så då fick mammans kondition bekänna färg, ja vilken kondition undrar jag då själv..... O jag kan säga att den har inte blivit direkt bättre, har man sprungit en bit så kan man ju knappt prata, hehe. Känns lite som att man kanske ska ta tag i den biten :O)

Ha de gott!!

lördag 14 april 2012

Under lugg!

Ett vackert öga kikar nyfiket fram under den yviga pannluggen! Dessa ögon speglar vänlighet, nyfikenhet, energi och en hel del bus och envishet också måste jag tillägga :o) För är man en liten shettis så har man automatiskt en hel del av den varan :o) Men ändå så social och tillmötesgående oavsett vilken dag på året det är :o)

måndag 9 april 2012

Födelsedag :O)



Då hade vi ytterligare en liten familjemedlem som fyllt år!! Det firades bland annat med en god mandeltårta, fick bli lite påskinspirerad då det trots allt var påsk :o) Några marsipankycklingar gick över huvudtaget inte att uppbringa på något konditori i närheten så det blev att knåpa ihop ett litet fågelbo :o)

Även till frukost måste man känna sig lite speciell :o)



Lite "påskig" dukning fick det bli :o)

onsdag 4 april 2012

Små ris!



Barnens egna små påsk ris! Vilken glädje att få hämta in sitt eget ris och hänga på ägg och dun :o) Imorgon bär det nog av till Blåkulla en sväng kan jag tänka mig....

måndag 2 april 2012

Pasteller :o)

När det gäller färg så är jag ju väldigt svag för pasteller och då gärna "smutsiga" sådana :o) O av någon anledning så gillar min lilla dotter nu också mest pasteller men hon kan ju även tänka sig de klara tonerna då o visst är väl det hur fint som helst det också! Man blir liksom glad av de härliga färgerna, de "andas" vår, trots att det har snöat idag....
Pastellglimtar från loppans rum :o)
Ha de!