söndag 30 december 2012

Lite av barnens julpyssel!





Dessa söta fina små granar har barnen pysslat ihop innan jul! Fina tillsammans som en liten skog och fina var för sig :O) Nu står de i barnens rum och pryder fönsterkarmen :O) Passar ju faktiskt riktigt bra även till nyår med sina glittriga stjärnor! 
Ha de gott o Gott Nytt År!

fredag 28 december 2012

Ögonsten...


 ...en av dem. Är alltid pigg på att vara med på bild och blir liksom alltid bra på bild också! Han tycker nog att han är gjord för det helt enkelt :O)








Solsken och fint här idag - underbart!!!

onsdag 19 december 2012

Sjukstuga...


... kan man kalla vårt lilla hus för tillfället. Nu är diagnosen satt - lilla loppan har lunginflammation! Stackars henne - men nu är antibiotika kuren påbörjad så nu ska det väl gå åt rätt håll hoppas jag :O) Ha de gott!!

tisdag 18 december 2012

Jul på stalldörren!


En liten krans i enris får nu pryda stalldörren. Nu har ju nästan all snö regnat bort = synd tycker jag! Men jag hoppas att vädergudarna är med oss och fixar lite kyla och snö nu inför jul helgen :O) Hoppas bara att vår lilla loppa skall bli frisk - haft feber i över 1 vecka nu, och ikväll steg den igen ...


lördag 15 december 2012

Stallet i den kalla morgonsolen!


Dock ej idag för idag är det runt 0 grader och snöar! Nej, jag passade ju på att fota lite var stans när den kalla men vackra morgonen stundade :O)

torsdag 13 december 2012

Isande kallt men sagolikt vackert !!

 Vid sådana här morgonstunder tänker man verkligen på hur lyckligt lottad man är som har den här underbara vyn utanför husknuten :o) Sagolikt vackert, -20 grader, isande kallt !! Bilderna få helt enkelt tala för sig själv - känns som att ord är överskattade. Naturen är bara så fantastisk!! (nja det förstås kanske inte så kul att vattnet frös in till pumpen, en liten parentes bara...men nu är det töat o fixat så nu funkar det igen)
 Hönshuset i morgonsolen.





Ha de gott!!

lördag 8 december 2012

Rutschkana i skon...

...ja det var en liten pojkes, vår lille pojkes reflektion när han såg mormors nyårsskor :O)
"Mormor, där e en rutschkana i skon"
O visst har han rätt i det, i högklackade skor blir det ju liksom en rutschkana i skon men aldrig har man tänkt på det viset själv precis, i alla fall inte uttryckligen, barn är härliga och spontana må man säga ;o)

torsdag 6 december 2012

Länge sedan...


...ja nu var det verkligen länge sedan - är nog ingen som är inne och läser så sällan som jag lyckas peta in ett litet inlägg :O) Men en härlig tid är nu - adventstid med ljus och hyacinter - mysigt mysigt!!
Avslutning på ridskolan för dottern idag - o det fick bli i utstyrsel som pepparkaksgumma! En bullig sådan, det är ju -7 grader så det behövdes ju lite kläder under som sagt men det funkar säkert ändå hoppas jag. Här i hemmet är röran ett faktum - har rensat och sorterat en massa så det känns som att man har saker över allt. Nä, nu ska jag och sonen tända ett litet ljus och ha en mysig fika stund i soffan. Har nämligen varit lite krasslig så pappa fick följa med sin dotter på avslutningen. 

Ha de gott !!

gunilla