tisdag 23 april 2013

Kalas !

 Så var det åter dax för kalas. Alla i vår lilla familj fyller år på vårkanten så det blir mkt kalasande då :O) Tog  lite bilder på kalasbordet. Serpentiner såklart när en liten fyller år o så min mammas egenhändigt gjutna små krukor med svarta penseér i och rejäla ljusstakar  - så var "kalajs" bordet klart - enkelt men helt ok :O)

Ha en bra dag!

söndag 21 april 2013

Sammetslen och mjuk...

...är denna mule som tillhör ett av mina små hjärtan! 
Hästarna: en stor del av mitt liv - har alltid varit och kommer alltid att vara :O) 

måndag 15 april 2013

Systrarna



 Här är dem, systrarna Inga-Siv och Gunnel ! De kläcktes på hösten en ganska kall dag i oktober 2012. Inte alls kycklingsäsong men det gick bra ändå! De var ju inte planerade, helt plötsligt så var det bara två små dunbollar som tittade fram under "mammas" vinge. O vilken hönsmamma, hon skyddade dessa två dunbollar med sitt liv. Lugn och beskedlig som hon annars är var hon som förbytt - anföll så fort man kom nära. Men nu är hon snäll igen och två fina små hönor struttar runt här hos oss nu både inne i hönsgården och utanför hönsgården, det är inte så petnoga tycker de :O ) Men ett som är säkert är att de är lyckliga små hönor!!

söndag 7 april 2013

4 år sedan...


... ja, imorgon är det 4 år sedan denna lilla handen o resten av kroppen också förstås :O) kom till världen! 
Vår söta lilla flicka fick den 8e april en go o gullig lille bror! 
O imorgon så ska vi fira honom på hans 4 års dag!!



torsdag 4 april 2013

Ljusförbrukning...

... ja även fast det nu är ljust ganska länge på kvällarna tycker jag ändå att det är mysigt att tända ljus! Det är ganska stor förbrukning av ljus i detta lilla hus men har man inga värre laster än så så kan man kanske överleva detta "ljusmissbruk" :O)
Underbart vårlikt väder idag!

Ha de!