torsdag 29 augusti 2013

Länge sedan...

...ja, det var länge sedan nu som jag visade mig här på bloggen. Men så är det när man kommit in i vardagen igen o tiden är knapp!

Sköna höstdagar väntar! Ha d!

g

måndag 5 augusti 2013

Lavendel!


Små plantor som är självsådda. De stora lavendelplantorna är frikostiga med sina frön! Här flyttade från singeln till små krukor!

fredag 2 augusti 2013

Vår lille riddare!

 Här är han, vår lille riddare! 
 Svärdet kunde han ej hitta så det var lite häng läpp för det men är det upp och ner på hela lilla pojkrummet så är det inte så lätt att hitta :O)

torsdag 1 augusti 2013

På nytt bete!!

 Oj, vad det är gott med nytt, saftigt, grönt o långt gräs!!
 De långa stråna är mkt goda enl. dessa herrar!
 Man behöver knappt röra en fena för att knapra i sig de långa stråna!

  Mumsar och frossar!
 Med bästa flughuvan på, jag har ej hittat någon bättre än denna. Den köper jag om och om igen för de tar ju slut efter ett tag men håller ändå förvånansvärt bra! Det finns ett hål för den stora luggen och det är fleeceklädd resår i kanterna så den sitter perfekt och så är det öron på den! Mkt bra och av märket W. Waldhausen - inhandlad på Djurgårdens ridsport i Eslöv! Kan varmt rek. den om man har hästar med stor lugg och behöver heltäckande öron! Hos oss finns nämligen några små flugor som biter dem i öronen :O(
Grimmor har de vanligt vis inte på sig men hade det den första stunden i nya hagen - flughuvan sitter perfekt även utan grimma!!

Ha de!
g