fredag 21 februari 2014

Barockhäst!!

 Med vikten på det rätta stället - bakdelen! Den akademiska ridkonstens formspråk även i gjutjärn!!

onsdag 19 februari 2014

Hortensia!

Jag hoppas så att jag klarar av att hålla liv i denna underbart vackra hortensia som vi fick för en vecka sedan av L o D. Jag vill ju kunna plantera ut den i trädgården sedan, men än så länge så får den stå inne i rummet och pryda sin plats :)

tisdag 18 februari 2014

Kalas!

  8 Februari - 8 År
GRATTIS !!!
 Nyligen var det en liten tjej som blev 8 år här hos oss :O) Är man 8 år så vill man välja duk, servetter, sugrör o blommor etc. Temat var rosa och grönt!
 Vanliga glasflaskor fick ett helt annat uttryck med söta bilder på o så flaggor på sugrören med barnens namn  - kalas skulle det bli o kusiner väntades hit, bland annat då alltså. Lite fler blev vi än bara kusinerna :O) 

Givetvis valde man tårta också själv så det blev till att baka tårtan med de många namnen men jag nämner bara ett namn nu - Pinocchio tårtan! Smaker av maräng, passionsfrukt, jordgubbar (kanske inte de mest smakfulla denna årstid men ändå) o lemoncurd o kiwi! Den gick hem i alla fall för det var bara en liten flisa kvar när kalaset var över :O) 

måndag 17 februari 2014

Snö....

 ...inte för så länge sedan var det ett vitt landskap utanför husknuten, närmare bestämt den 1 februari då bilderna togs. En glad labbe flicka i full fart!! 


Svårt att fatta att det bara är drygt 14 dgr sedan som det såg ut så här - idag är det nästan vårlikt 5 + o lite solsken - härligt :O)

lördag 1 februari 2014

Isvindar i manen och pudersnö under hovarna....




Mina ögonstenar i den magiska vintriga naturen! 
Glada hästingar fulla av livsglädje :O) Det gör mig glad och lycklig!!

Det var igår, snö och någon minusgrad - idag +2 grader och lite regn och slask. Mörkt är det också - typisk skånsk vinter med andra ord....
Lite längre tycker jag allt att snön kunde legat kvar !!

Ha de!