torsdag 14 juni 2012

Katastrofområde...

 Ja, här har ni det! O det kan ju inte kallas annat än katastrof om man säger så :O) Så här såg det ut tidigare i vintras och som tur är så har det gått framåt! Det som visas på bilderna är i alla fall vårt gamla grisstall som skall förändras. Dessa bilder är tagna innan vi grävde ur golvet.
 Här ser ni gamla pannan från -72 och gamla hydroforen från mitten av 50-talet, denna bilden är pannrummet. Ja, den kom i mitten av någon anledning?! O sedan är det grisstallet nedan igen. Det ligger precis intill varann o väggen är borta vid detta tillfälle.
O här var det lite rivningsmaterial blandat med annat bråte. Inga glamorösa bilder precis men verkligheten är ju sådan - en "koröra" mellan varven :O) Men i alla fall så kanske jag skall komma till vad det verkligen ska bli här inne för ni har ju säkert redan räknat ut att några grisar blir det ej. Jo, i ena delen blir det badrum, tvättstuga och gästrum och i andra delen skall det bli snickeri verkstad! En lite "följetång" blir det då av detta så ni får se vad som har hänt och vad som händer inom detta område :O)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar