måndag 29 juli 2013

Helgens aktiviteter, salta bad och vikingamarknad!

 Då börjar vi med de salta baden i havet i närheten av Mölle! Där spenderade vi nästan en hel dag hos kära vänner i deras lilla hus och i havet och på en liten segelbåt! 
Här går de, syskonen hand i hand - de första stegen ut i det ganska behagliga vattnet! Men badkrukan stannade på land, men doppade en tå :O)

 På väg ut!
 En vindsurfingbräda kan man ha mkt skoj med, den åkte man fram och tillbaka på under säkert en hel timme! Dock inga vågor men det går lika bra att sätta stora syster på att dra lille bror fram och tillbaka :O)
  O nästa dag var det dax att åka på vikingamarknad och där kunde man skjuta pilbåge och då var både pappa och dotter framme för att prova. Ja, när det är något vapen inblandat i någon aktivitet då kan pappan ej hålla fingrarna i styr och jo, då det blev minsann träff på tavlan också trots sidovind :O)
 Vacker flagga i tälttoppen, alla tälten var fina och här går en livs levande vikingagubbe, oklart vem, men ändå :O) 
Andra små detaljer från marknaden! 
 Lille herrn´var dock inte helt på hugget denna dag, han ville ej skjuta pilbåge och ej gjuta tenn. Man fick gjuta en liten Torshammare i tenn som man fick i ett snöre kring halsen men den snälla kvinnnan som hade ansvar för gjutningen gjorde en åt honom ändå :O) Det visade sig sedan att lille herrn´ hade feber så det var ju inte så konstigt att inte han var på topp! Nu två dagar senare - fortfarande feber och är lite sliten. Här är det varmt och fuktigt - igår var det +30 grader här och en luftfuktighet som ej gick av för hackor - något liknande väder idag. Tycker att det är sådär - jobbigt för alla djur när det är sådant tryckande väder. Det blir in i stallet under dagen för hästarna och stugsvalka för oss här inne! Hoppas att ni får en bra dag!

g

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar