tisdag 23 juli 2013

Körsbär i loppat fat!



När barnen kom hem från farmor och farfar förra veckan hade de med sig körsbär hem = gott!! De fick landa i mitt nyfyndade fat men det var inte fullt så länge - tomt nu alltså :O)

I helgen har det varit fullt upp - i söndags var det Degeberga samlarmarknad som var väl värt ett besök. Jag och min svägerska var på plats vid åtta tiden och redan då gassade solen! Men väl försedda med dricka så gick det galant och vi hittade en hel del fina grejor som följde med oss hem. En del små grejor och en del lite större grejor... :O)
Sedan följde en av kusinerna med hem och det blev bad i Ringsjön på eftermiddagen/kvällen. Måndagen blev inte som planerat då en av våra hundar var dåsig och hängig och jag upptäckte att han hade 40 graders feber. Vinglig i bakdelen - jobbigt för honom att resa sig. Så det blev en tripp till veterinären -> misstänkt Erlichia, så nu är han insatt på antibiotika som han skall ha i 5 veckor!!! Helt onödiga djur de där fästingarna helt enkelt - äckliga, sprider bara massa skit. Men han är något bättre idag tack och lov! 
Idag blir det en lugn dag hemma...nya äventyr imorgon :O)

Ha d!

g

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar